|

Научете своя дневен хороскопПопитай Оракул Гадателя!
Хороскоп за 05 март 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Пети в петък,интересен ден, провокативен. Свободата да се движиш, но и ограниченията, които трябва да спазваш. Свободолюбивата Ви душа ще се чувства малко като спънат кон, но пък винаги има начин човек да надскочи ограниченията, точно Вие прекрасно го знаете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Адът, това се другите е казал Ницще и точно днес ще Ви се струва до болка прав. Дали пък не е време да смените фокуса и да не се фиксирате толкова върху чуждите думи и постъпки. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Петък, а сте си струпали толкова неща за довършване. А и Меркурий не е ретрограден, че да имате извинение. Май трябва да измислите по-ефективен начин за спрвяне, а може би да не поемате толкова много ангажименти...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Нещата и хората, които обичате ще Ви поставят в доста предизвикателни ситуации. Запазете хладнокръвие и просто действайте, емоциите могат само да Ви объркат.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Талантът да сте щастливи сесъстои в това да цените и да се радвате на това, което имате, вместо да се тормозите за онова, което нямате. Със сигурност сте чували тази фраза, но някога замисляли ли сте се сериозно върху нея?
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Информацията, която получавате няма да е точно тази, която искате. Предизвикателството е да направите обратното - това, което сте научили, да се превърне в полза за Вас.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Един доста оптимистичен ден на фона на случващото се през последната година. Вие сте разумни хора и успявате да запазите неутралитет, но все пак нужно Ви е и на Вас нещата да стават с лекота. Ден за движение, срещи, празнуване.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Темата за финансите е особено важна предвид последните събития в света. Следвайте интуицията си. Инвестициите в себе си са винаги добри и правилни, не ги пренебрегвайте.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вие сте от щастливците, които намират решения дори и на най-забърканите въпроси и ключът е във вярата Ви. Не я губете, не позволявайте на вътрешния Ви мотор да загасне. Силата е с Вас.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес пуснете прагматизма и се опитайте са се доверите на непознатото. Сигурно сте чували, че съдбата обича смелите и това е така. Съдбата награждава онези, които са се осмелили да излязат от зоната си на комфорт.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Справедливостта е онова, за което сте готови да се борите с всички сили. Не спирайте, продължвайте да сте като лакмус за неправдите, на света му трябват хора като вас.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Пролетта лека-полека се прокрадва в душата Ви и нищо няма да изглежда толкова трудно и страшно, щом в душата Ви грее Слънце. Усмихнете се на света и той ще Ви се усмихне в отговор.
Хороскопи от astro5.net

Много забавление в онлайн браузър базираната игра MyLittleFarmies

Развийте своя онлайн ферма във Весела Ферма


Препоръчано:
Детски Градини
Уеб Базирани Онлайн Игри
ТОП 10 Въпроси:
ОРАКУЛ НАЧАЛО
Изтегли Късметче!
Дневен Хороскоп
НОВО! Гадаене на Домино
НОВО! Гадаене на Кафе
НОВО! Късметче от Баницата
Какви промоции има в момента?
1) Какво показва сънят ми?
2) Обича ли ме или не?
3) Кой е подходящия талисман за мен?
4) Кога ще срещна любовта?
5) Ще живея ли дълго и щастливо?
6) Верен ли ми е любимия човек?
7) Ще свършат ли някога сегашните ми нещастия?
8) Ще получа ли повишение скоро?
9) Ще успея ли в сегашно си начинание?
10) Ще бъде ли щастлива тази година?
Попитай още:
11) Ще получа ли наследство?
12) Ще стана ли известен и с какво?
13) Ще ме предаде ли приятелят, или мога да разчитам на него?
14) Ще заловят ли крадеца и ще върнат ли откраднатото?
15) Какви политическите промени предстоят?
16) Ще спечеля ли на хазарт?
17) Ще бъде ли успешен този брак?
18) Ще успея ли в бизнеса?
19) Ще спечеля или ще загубя тези дела?
20) Какво ми е отредила съдбата?
21) Ще чуя ли клевети и лоши думи за себе си?
22) Какъв ще е моят бъдещ съпруг?
23) Болният ще оздравее ли?
24) Каква ще бъде бъдещата ми съпруга?
25) Успешно ли ще е това пътуване или ще имам проблеми?
26) Ще открия ли съкровище?
27) Каква професия е подходяща за мен?
28) Имам ли много врагове?
29) Какво дете ще имам?
30) Правя ли грешка?
31) Ще живея ли в чужда страна?
32) Осъденият ще бъде ли освободен?Посрещнете много гости и развийте своя курорт.
Туризъм и имоти в Гърция - Апартаменти, вили, къщи и под наем.Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
Maika.bg | АкваСорс продукти в Натурално | Новини | Муун Райз | Какво е моето IP? | Почивни дни | Игри
Оракул

Оракулът, при древните народи, е място, предмет или свещено същество, чрез което говори божество. Етимологията на тази дума не е достатъчно изяснена – извежда се или от латинското oro – „говоря, моля се”, или от старогръцкото oραo – „виждам, видение”. Обикновено редом с оракулите присъстват техните прорицатели или тълкуватели – т. е. хора, които превеждат божествената воля на човешки език. Често тези хора също носят прозвището оракули.

Работата на оракулите се отнася главно до предсказването на бъдещето. Поклонникът задава конкретен въпрос, на който получава отговор, понякога доста двусмислен, предаден от прорицателя и обяснен от тълкувателите.

Един от най-известните оракули е този при храма на Аполон в Делфи. В древния свят оракулите играят съществена роля в религиозния, обществения и личния живот не само в Средиземноморието, но също в Китай, Индия, Персия, Древния Египет, където носят други наименования. В специализираната литература понятието се използва и по двата начина – и като тясно свързано с гръко-римската античност, и в по-широкото, обхващащо аналогиите в останалата част на света.

За Реклама: kiril.i [@] f3team.com

*Сайта е напълно безплатен и има увеселителен характер. Собствениците не носят отговорност за дадените отговори и щети нанесени от тях.

Оракул
5 звезди – на база на 1 мнения